• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Entrega del Premi Ros Belda a falles infantils

Bisbe Amigó - Conca es fa amb el premi Ros Belda.

La Federació de falles amb Especial Enginy i Gracia ha començat una nova edició de premis que cerquen reconèixer el ninot infantil de l'Exposició amb més enginy.

En la seua primera edició, el guardó Ros Belda ha recaigut en la comissió Bisbe Amigó - Conca, el seu ninot és obra de l'artista Fernando Foix i competeix en la secció primera.

El premi és un homenatge de la Federació de Falles amb Especial Enginy i Gràcia al locutor Vicente Ros Belda en el centenari del seu naixement.

El lliurament del guardó va ser en l'Exposició del Ninot de mans de Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València. Els màxims representants de la comissió van ser els encarregats de rebre-ho en nom de l'artista que no va poder assistir a causa de la càrrega de treball en la qual es troben immersos els tallers en aquestes altures de l'exercici faller.

A l'acte van assistir també representants de la federació i familiars de Vicente Ros Belda en agraïment a aquest reconeixement.

El ninot guanyador és un homenatge a la dona que fa moltíssimes coses alhora mentre al seu torn, està desdejunant. És l'aposta que Fernando Foix Fabregat ha realitzat enguany per a la falla infantil de Bisbe Amigó - Conca que ja ha obtingut el primer dels seus guardons d'aquestes falles 2018.

Fotos: Fotofilmax

  • PremioRosBelda-1-2
  • PremioRosBelda-2
  • PremioRosBelda-3

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte