• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Nit del Ninot obrirá la exposició del Ninot fins les 2 de la matinada

La Nit del Ninot obrirá la exposició del Ninot fins les 2 de la matinada

El cor de Berklee València Singers actuarà a la mitjanit

Per segon any consecutiu la Nit del Ninot permetrà visitar este divendres l’Exposició del Ninot, al Museu de les Ciències de València, en un horari ampliat que arribarà fins les 2:00 de la matinada de dissabte. El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha destacat que “amb esta celebració potenciem les visites a esta cita ineludible de les Falles”.

Enguany l’horari de la Nit del Ninot s’amplia encara més respecte a l’any passat i les portes estaran obertes fins les 2 de la matinada. Abans però, a la mitjanit, actuarà el Cor de Berklee València Singers, dirigit per John Levitt. Serà un atractiu més per a “una nit on valencians, valencianes, fallers, falleres i turistes podran gaudir del gran treball dels artistes fallers”.

Fuset ha destacat la col·laboració de la Ciutat de les Arts i les Ciències en esta iniciativa i ha fet una crida perquè ningú es perda “esta gran exhibició d’art, on totes i tots tenim l’última paraula per a decidir amb els nostres vots quin ninot s’ha de salvar del foc la nit de Sant Josep”. El regidor també ha volgut posat en valor que “les Falles són art i amb esta iniciativa equiparem l'art faller amb el costum dels grans museus de tot el món d'obertures nocturnes per a arribar a nous públics”.

L’adquisició de les entrades es manté igual que per a la resta de dies i es podrà fer via online o presencialment. L’horari d’obertura, per tant, per a este divendres serà de 10 del matí fins les 2 de la matinada de dissabte.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte