• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Bases de la VIII Edició dels Premis Las Provincias “A la tradició valenciana"

Bases de la VIII Edició dels Premis Las Provincias “A la tradició valenciana"

El jurat fallara abans de les 24:00 hores del dia 16 de març

1º Podran participar en la VIII Edició dels Premis Las Provincias “A la tradició valenciana" totes les Comissions de Falles que ho desitgen i estiguen degudament censades en la Junta Central Fallera de València.

2º Per a inscriure's i participar en aquesta edició hi ha tres vies 1) per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 2) per correu certificat a Las Provincias C/ Gremis, 1; 46014 València o 3) lliurant un sobre en les nostres Oficines de Calle Gremis 1. Polígon Industrial Vara de Quart de València, CP 46014 , fent constar en el sobre o e-mail que és per a la VIII Edició dels Premis Las Provincias “A la tradició valenciana" , indicant:

- Nº de Falla
- President de la Falla
- Nomene de la Falla
- Adreça de la Falla
- CIF de la falla
- E-mail i Telèfon de contacte
- Esbós o fotografia de l'escena o de la Falla sencera que es presenta als premis.

3º El termini de presentació d'inscripcions finalitzarà a les 14.00 hores del dia 8 de març de 2018 en el cas de les cartes rebudes en *Gremis 1 o via e-mail i a les 00.00 hores del dia 7 de març de 2018 en el cas de les presentades en correus.

El Jurat, nomenat per l'Adreça de Las Provincias, fallarà abans de les 24.00 hores del dia 16 de març. La seua fallada, que serà inapel·lable, es comunicarà als guanyadors en el termini més breu possible. Els premis no podran quedar deserts.

5º Els premis consisteixen en:

  • Primer Premi : dotat amb estendard i 1.500 €.
  • Accésit: dotat amb estendard i 500 €.

Així mateix s'estableix el "Premi al millor ninot que millor reflectisca la tradició valenciana", dotat amb estendard i 1.000 €.

Aquest premi serà triat entre una selecció dels *ninots presents en l'Exposició del *Ninot situada en la sala Arquerías del Museu de les Ciències Príncep Felipe, sense necessitat d'inscripció, que millor reflectisca la tradició valenciana. El guanyador serà triat pel Jurado, nomenat per l'Adreça de Las Provincias, entre els ninots seleccionats per Las Provincias. La fallada del Jurado que serà inapel·lable, es fallarà el dia 15 de març.

L'import d'aquests premis estarà subjecte a la retenció que corresponga d'acord amb la legislació fiscal vigent en el moment del seu lliurament.

Els estendards seran lliurats per la persona o persones que designe l'Adreça de Las Provincias en l'acte oficial de repartiment de premis obtinguts per les Falles en les diferents Seccions, així com, pels conceptes Cavalcada del Ninot, Concurs de Calles Adornades i Il·luminades, de Presentacions i de Llibrets de Falles de la Junta Central Fallera. Les Províncies es posaran en contacte amb les Falles Guanyadores per al lliurament de la dotació econòmica dels premis i el cartell senyalitzador del mateix.

7º Les presents bases podran modificar-se prèvia comunicació pública a través de qualsevol mitjà de Las Provincias. Qualsevol qüestió no especificada en les presents bases serà dilucidada pel Jurado.

8º Les Comissions de les Falles que hagen obtingut el reconeixement de Las Provincias per haver sigut guardonades amb algun dels premis convocats pel diari, accepten, mitjançant la signatura de les presents bases, que Las Provincias fotografie, grave i emeta, en directe i/o diferit, per qualsevol els seus mitjans la Cremà d'aquests monuments.

Així mateix, les Comissions de totes les Falles que opten al premi, adoptaran les mesures necessàries amb vista a permetre que Las Provincias puga realitzar la seua labor d'enregistrament i producció de les Falles de la millor manera possible, facilitant l'accés del seu personal i del seu material tècnic als llocs més favorables per a aquesta labor, sense traves de cap tipus, evitant perjudicar la visió als espectadors i guardant les mesures de seguretat.

Aquelles comissions que hagen obtingut algun dels premis de Las Provincias, Las Provincias es comprometen a col·locar en lloc visible les lones o cartells publicitàries que els seran proporcionades, des del dia en què es faça públic la fallada del Jurado, i fins a la finalització de les Festes.

10º La participació en aquest concurs suposa l'acceptació de les seues bases.

11º En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, se li informa que les dades personals dels guanyadors s'inclouran en un fitxer informatitzat denominat "Premiats".
El destinatari de la informació i responsable del tractament de dades és la Federico Doménech S.A., editora de les Províncies, davant qui pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte