• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Creu Coberta presenta els seus esbossos

L'Agrupació de falles Creu Coberta va presentar els seus esbossos.

Amb la setmana de falles molt a la vora, són moltes les agrupacions que aprofiten aquests caps de setmana per a donar a conèixer les falles que plantaran en les seues demarcacions. Així ho va fer l'Agrupació de falles de la Creu Coberta que va triar el casal d'una de les seues falles agrupades per a exposar els esbossos de les falles grans i infantils que els seus artistes fallers estan preparant per a aquestes falles 2018.

L'escenari, lloc on s'exposaven els esbossos va acollir a tots els representants de les diferents comissions que componen l'agrupació per a realitzar una foto de grup d'aquest acte. Les Falleres Majors i Presidents de les comissions eren rebuts per Jose Vicente Ridaura, President de l'Agrupació de Falles Creu Coberta. Les Falleres Majors de cada falla van ser les encarregades d'explicar a tots els assistents el tema de les seues falles perquè el públic poguera conèixer millor la crítica de cada monument.

La Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez de los Ángeles, i la seua Cort d'Honor van acompanyar a les comissions de la Creu Coberta en aquest matí de presentació de projectes per a conèixer les falles que engalanaran aquest barri de València en les pròximes festes.

Tots els fallers i falleres d'aquesta agrupació van rebre a Daniela i la seua Cort d'Honor amb multitud d'aplaudiments i mostres d'afecte. Sobretot a Paula Miquel i Aitana Piquero components de la Cort d'Honor Infantil i falleres de dues falles d'aquesta agrupació, Enginyer José Sirera - Pío IX i General Barroso - Calvo Acacio, respectivament.

Fotos: Josep V. Zaragoza

 

  • JVZC7093
  • JVZC7101
  • JVZC7141

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte