• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Primera en la Frente es consolida amb la seua XII edició

La Primera en la Frente es consolida amb la seua XII edició

Per a la XII edició de la prova,la  Federació de Falles de Primera A va triar el casal de la falla Gayano Lluch. El President de la Federació, Francisco Romero, no va dubtar a afirmar que l'elecció d'aquest casal havia sigut tot un èxit, no solament per la seua amplitud i capacitat, sinó també perquè es tracta d'una localització més propera al món faller. De fet, van ser molts els que, malgrat no concursar, es van passar per Gayano per a conèixer l'ambient i gaudir de la festa de la fase final.

La nit va començar amb un multitudinari sopar per a 300 persones. Un sopar, que serveix com a aperitiu per a comentar preguntes d'altres edicions, curiositats o fins i tot per a repassar dates, noms, etc.

Dels 50 equips, només 6 van passar la primera fase. Entre ells, vam vore algunes cares conegudes com la del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, el Secretari General, Pepe Martínez Tormo o els vicepresidents Montse Catalá i José Manuel Acosta.

A la gran final van arribar dos equips ja coneguts en aquest concurs: De primera a Especial i Malats de tot.

Algunes de les preguntes que més van fer pensar als participants van ser l'any que es va plantar el Concorde de Vicente Lluna, en la Plaça de l'Ajuntament o la comissió que té més palets actualment.

Finalment la victòria va ser per a l'equip De Primera a Especial format per Javi Mozas, Joan Castelló, Manolo Vilaplana i Rosendo Sorlí

La Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d´Honor asisitiren a l´acte i a més a més , no dubtaren en participar al concurs. 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte