• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

La Policia Local sempre “Al teu costat”

“Al teu costat”, aquest va ser el lema del dia de la Policia Local de València, que es va celebrar dilluns passat a la seu central de l'Avinguda del Cid. L'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, acompanyat per la responsable de l'àrea de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, van ser els encarregats de presidir l'acte.

 

 
1600 agents treballen diàriament en la nostra ciutat per a garantir la proximitat, mediació i prevenció de tots els valencians.


L'alcalde la ciutat, no va dubtar a destacar el paper de la Policia Local com una tasca necessària per a la convivència ciutadana, el respecte i la solidaritat i perquè els valencians puguen relacionar-se, participar i compartir lliure i democràticament.

Durant l'acte es van lliurar tant les medalles al mèrit professional com les del moviment veïnal. Cal fer una menció especial a la Medalla al Mèrit Policia amb Distintiu Roig que ha rebut l'agent José Martínez Calatayud, per un servei en el qual, amb greu risc per a la seua integritat física, va evitar un atracament.

La Fallera Major de València, Alicia Moreno, i la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler van acudir a l'acte en representació de totes les comissions i fallers de la ciutat. Un gest simbòlic, com a agraïment per la gran labor que exerceix la Policia Local, especialment durant la setmana fallera.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte