• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Exposició inaugura la setmana cultural 'Mestalla t'estimem'

Exposició inaugura la setmana cultural 'Mestalla t'estimem'

La Falla Exposició ha obert les portes del seu casal per a celebrar la primera setmana cultural dedicada a Mestalla. L'exposició 'Mestalla t'estimem' estarà oberta al públic des del dilluns 26 d'octubre, fins al dissabte 31 d'octubre.

 

La inauguració, com no podia ser d'una altra manera, va comptar amb la presència de nombroses figures del valencianisme, entre les quals van destacar el jugador Paco Alcacer, el President Honorífic d'aquesta setmana cultural, Vicente Silla, Juan Sol, Juan Martín Queralt i la gent de la ràdio del VCF, que va emetre el dilluns el seu programa en directe des del casal 'Els Escacs' d'Exposició, que es troba en el carrer Arévalo Baca.

Alicia i Sofia no han volgut perdre's l'oportunitat de disfrutar en primera persona de 'Mestalla t'estimem', i han tallat la cinta inaugural de l'exposició, que donarà pas a una setmana intensa d'activitats que giraran entorn de Mestalla i al València C.F.

El dimarts 27, se celebrarà una taula redona, on el major atractiu recaurà en l'exconseller del València CF i expresident de la Fundació, Juan Martín Queralt i del ex jugador, Juan Sánchez. El dimecres 28, tots aquells que visiten el casal d'Exposició podran veure una projecció de gent del poble de Mestalla, després de rebre la visita d'altres dos jugadors de la primera plantilla.

La setmana cultural s'ha donat per inaugurada per al públic el dilluns 26 d'octubre, però ja va començar diumenge passat amb una ruta cicloturista que va concloure a les portes de Mestalla.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte