• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Escalante Marina rep en la seua exaltació a Alicia Moreno

Escalante Marina rep en la seua exaltació a Alicia Moreno

La Fallera Major de València, Alicia Moreno, ha disfrutait aquest dissabte d'una de les seues primeres presentacions de falla. La comissió Escalante Marina, del sector Malvarrosa Beteró, ha sigut la primera a rebre a la nostra màxima representant.

 

Alicia no ha volgut perdre's en el seu primer cap de setmana com a Fallera Major de València l'exaltació de les Falleres Majors d'una de les falles del seu sector i, per tant, el comiat d'una de la seua companyes d'exercici, Arancha Ferrer Caballero, Fallera Major del 2015. Després de pujar a l'escenari de la Sala Canal, Alicia li va dedicar unes paraules molt especials a tots els representants del 2015 i del 2016 de Escalante Marina, tal com estava previst des d'abans que Alicia fóra nomenada Fallera Major de València.

Va ser sens dubte un moment molt especial per a Alicia, ja que va tenir l'ocasió de dedicar-li també unes paraules molt especials a totes les Falleres Majors que van compartir el 2015 amb ella, amb les quals va poder fer-se una foto ja com a Fallera Major de València.

Però, sens dubte, era la vesprada dels nous representants de Escalante Marina i sobretot de les seues noves Falleres Majors, la Fallera Major, Carla Torcal i la Fallera Major Infantil, Adriana Moratal, que en tot moment van estar acompanyades pels seus presidents, el xiquet Álvaro Tatay i Vicent Ferrer. Alicia va poder donar-los l'enhorabona personalment i convidar-los a viure amb intensitat un any que solament acaba de començar per a tots ells.

 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte