• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Emoció màxima en el Marítim

Enguany, l'acte va ser més emotiu si cap, a causa de la vinculació personal i fallera de la Fallera Major de València, Alicia Moreno. La seua presència junt a Sofía Soler, Fallera Major infantil de València, va suposar una gran expectació entre el públic a causa que es tractava d'un dels seus primers actes oficials després de la seua proclamació. 
Per a les 45 comissions de l'Agrupació, aquesta és una de les cites més esperades de l'any, ja que des de les 12 del matí es visiten algunes de les zones més emblemàtiques del Marítim com són el Mercat del Cabanyal, els carrers Mediterrani, Reina, Dr. J.J. Dómine, o José Aguirre, per a tancar la processó cívica en la plaça Juan Antonio Benlliure (Reials Atarazanes) amb l'hissat de la Senyera. En aquesta ocasió, el Regidor del Grup Municipal Socialista i Primer Tinent d'Alcalde de València, Joan Calabuig, va ser el mantenidor de l´acte.

En aquest acte multitudinari, també van participar els Grups de Balls de les Falles Progres-Teatre La Marina, Doctor J.J. Domine-Port i Major-Moraira-Natzaret, així com el Grup de Tabals i Dolçaines de la Falla Iecla-Cardenal Benlloch i la Banda de Música Societat Musical Poblats Marítims.

Tant Alicia com Sofia i les seues Corts d'Honor, van poder sentir el suport de tots els fallers, valencians i amics que es van acostar al Marítim.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte