• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Les candidates en "Informativos Telecinco"

L'elecció de les candidates a Falleres Majors de València ha inundat les pàgines de premsa fallera durant el mes de setembre. Però no va quedar ací la cosa, una vegada conegut el veredicte va ser la cadena nacional Telecinco la que li va dedicar un espai en els seus informatius. D'aquesta manera la nostra festa va donar el salt al panorama nacional.

 

Va ser en el matí del passat diumenge 27 de setembre quan les càmeres de dita mitjà es van citar amb les 13 xiquetes i les 13 senyoretes que unes hores abans van començar a viure un somni. Van ser els voltants de la Catedral el marc triat per a aquest reportatge que ha portat a la nostra festa més enllà de la Comunitat Valenciana.

Aquesta ocasió va servir a més perquè la premsa poguera realitzar les seues primeres fotografies de les candidates una vegada finalitzat el termini de proves. La Junta Municipal va servir per protegir-se de la pluja per a realitzar les seues primeres fotos de grup al costat del President de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h