• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Convocatòria oberta imatge gràfica Falles 2016

Des del 1929, les Falles han comptat amb un cartell anunciador per a la difusió de la festa. Al llarg dels anys, les necessitats comunicatives han experimentat canvis i transformacions que plantegen la necessitat de donar un nou impuls a la imatge de promoció de les Falles i, al mateix temps, de recuperar el valor històric i cultural del cartellisme valencià, una senya d’identitat ben arrelada en les nostres festes.

 

Per això, buscant noves fórmules que permeten aconseguir l’excel·lència en la comunicació gràfica de la festa i que, alhora, ajuden a la seua projecció en tots els àmbits, la Regidoria de Cultura, amb el suport de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV) i de l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (AECPCV), organitza una convocatòria oberta a professionals del disseny i la il·lustració i a empreses del sector per a l’encàrrec d’un treball consistent en la realització del cartell i la imatge gràfica de les Falles de 2016

El pressupost per al desenvolupament d’este encàrrec, que es formalitzarà amb un contracte menor, és de 3.000 euros (més IVA).

Les persones interessades a participar hauran de presentar una candidatura (inscripció gratuïta). Per a això han d’enviar un correu electrònic a l’adreça <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>, indicant en l’assumpte ““Crida a projecte imatge Falles 2016””. En este correu electrònic s’ha d’incloure:

- Carta de motivació. La carta de motivació és un document en què s’ha d’expressar breument la capacitat de l’aspirant per a desenvolupar el treball, visió del projecte i objectius a aconseguir. No es tracta de definir com es farà, ni de presentar una proposta. El comité de selecció utilitzarà este text com a informació de suport i reforç per a avaluar els estudis i professionals que presenten la seua candidatura.

- Dossier o book de treballs. Este document ha d’arreplegar alguns treballs específics realitzats pel professional o estudi que, en la mesura que siga possible, estiguen relacionats amb l’objecte d’este encàrrec.

- Currículum personal o acreditació professional semblant de la empresa.

El comité de selecció estarà compost pel regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València; tres professionals del disseny gràfic i la il·lustració proposats per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, l’Associació Professional d’Il·lustradors de València i l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana, i una persona en representació de la Junta Central Fallera.

Termini límit per a l’enviament de candidatures: 8 d’octubre.

Podeu consultar les bases completes en este document

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h