• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Les llums donen començament a l'espectacle

L'espectacle ha començat a les 9 de la nit amb una actuació en la qual les llums i la música electrònica han donat pas a una entrada espectacular de les candidates a la pista de la Fonteta.

 

El públic ha sigut part de l'espectacle des que ha començat. Quan s'han apagat les llums en el recinte, tots han alçat uns xicotets tubs fluorescents de colors. 

Les preseleccionades han arribat fins a l'escenari desfilant primer per l'anell superior de la Fonteta, saludant al públic entre els quals es trobaven els fallers de les seues comissions, fins a arribar a l'escenari. Una vegada en la pista, han participat en una coreografia integrada per 12 ballarins professionals de la companyia Altv Produccions que, a més, comptava amb 20 ballarins més del Masters Ballet d'Ontinyent.

Perquè l'actuació fóra més impactant, han participat acròbates del circ i gimnastes campions d'Espanya en la modalitat de gimnàstica rítmica. En total més de 50 artistes en l'escenari i un espectacle laser molt nou han aconseguit que l'obertura de l'acte s'haja convertit en un dels moments més destacats de la nit.

Els encarregats de conduir l'acte han sigut la periodista Ana Cuesta i el presentador Boro Peiró. Tots dos han sabut contagiar la seua emoció i el seu sentiment faller a les més de 7.000 persones que han vingut a gaudir a la Fonteta.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h