• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Cap de setmana d’exaltacions

Este cap de setmana, les Falleres Majors de València no han volgut faltar a les exaltacions de les Falleres Majors de les comissions.

Al llarg d’este cap de setmana, la Fallera Mayor de Valencia, Rocío Gil, i la Fallera Major Infantil Daniela Gómez, no han volgut faltar a les exaltacions de les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de quatre comissions diferents.

La primera exaltació va ser la de la Fallera Major Infantil de la falla Olivereta-Cerdà i Rico, la xiqueta Valeria Massó Roque, que va tindre lloc a la Sala Canal.

Després Rocío va anar al teatre de Salesianos a la presentació de la Agrupació Sagunt-Quart on es trobaven totes les representants de les falles pertanyents a esta agrupació.

Més tard, va tindre lloc l’exaltació a la Sala Rosiña de les màximes representants de la falla Dr. Gómez Ferrer, la xiqueta Carla Galindo i la senyoreta Ana Fernández; per a després anar al Saló Forsañ per a la presentació de les falleres majors de la falla Rodríguez de Cepeda-L. Palmireño, la xiqueta Mireia Estivalis Lloscos i la senyoreta Laura Benassar Lafuente.

Fotografies: Josep V. Zaragoza.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h