• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Cap de setmana d’exaltacions

Este cap de setmana, les Falleres Majors de València no han volgut faltar a les exaltacions de les Falleres Majors de les comissions.

Al llarg d’este cap de setmana, la Fallera Mayor de Valencia, Rocío Gil, i la Fallera Major Infantil Daniela Gómez, no han volgut faltar a les exaltacions de les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de quatre comissions diferents.

La primera exaltació va ser la de la Fallera Major Infantil de la falla Olivereta-Cerdà i Rico, la xiqueta Valeria Massó Roque, que va tindre lloc a la Sala Canal.

Després Rocío va anar al teatre de Salesianos a la presentació de la Agrupació Sagunt-Quart on es trobaven totes les representants de les falles pertanyents a esta agrupació.

Més tard, va tindre lloc l’exaltació a la Sala Rosiña de les màximes representants de la falla Dr. Gómez Ferrer, la xiqueta Carla Galindo i la senyoreta Ana Fernández; per a després anar al Saló Forsañ per a la presentació de les falleres majors de la falla Rodríguez de Cepeda-L. Palmireño, la xiqueta Mireia Estivalis Lloscos i la senyoreta Laura Benassar Lafuente.

Fotografies: Josep V. Zaragoza.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte