• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

II Trobada de Solidaritat i Falles

El passat 4 de novembre va tenir lloc la jornada-col·loqui.

La seu de Junta Central Fallera va ser l'escenari triat per l'àrea de Solidaritat per a celebrar la II Trobada de Solidaritat i Falles on es va parlar sobre aquest concepte en relació amb el món faller.

La jornada va començar amb les intervencions de "Fundación Pequeño Deseo" i "Cruz Roja" que van aprofitar l'ocasió per a explicar els seus diferents projectes així com per a valorar com ha sigut la seua experiència en col·laborar amb el col·lectiu faller.

A continuació, va ser el torn de les diferents comissiones participants en la jornada, que en aquesta ocasió van estar al voltant de la vintena. Les falles van compartir amb la resta les seues experiències i projectes en l'àmbit de la intervenció social i van poder informar als assistents de les seues accions a mitjà termini.

Molt significativa va ser la presència de Rocio Gil Uncio, Fallera Major de València 2018, que va voler unir-se a l'acte per a compartir les experiències de les falles entorn de la solidaritat. Va ser acollida amb molt afecte entre els assistents a la jornada.

Com a conclusió d'aquest dia, es va plantejar seguir treballant en la mateixa línia que ja es va iniciar en la I Trobada: la creació d'una xarxa associativa integrada per les comissions falleres que desenvolupen projectes solidaris i la visibilització de les accions dutes a terme per les falles i, molt especialment, de les entitats amb les quals treballen.

Una jornada molt fructífera en la qual es va animar a les comissions a seguir recolzant les diferents causes solidàries en les quals treballen.

Fotos: Josep V. Zaragoza

  • IMG 2688
  • IMG 2690

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte