• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

El millor ciclisme es dóna cita a València

La ciutat de València ha acollit en el matí de hui dilluns dia 31 d'agost l'eixida de la desena etapa de la Volta a Espanya, una cita esportiva que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Joan Ribó, i diversos membres de la Corporació. Els corredors han iniciat l'etapa des del carrer J.J. Dómine, just enfront del Port de la ciutat i després del seu pas pels cèntrics carrers han eixit per l'avinguda Corts Valencianes cap a Castelló.

 

Els actes previstos per l'organització de la carrera han donat començament a les 10:15 hores, amb l'obertura de la zona al públic. Per a aquesta cita l'organització ha comptat amb les Falleres Majors de Valencia, Estefanía López i María Donderis, a més de comptar amb la presència de la regidora d'Esports, Maite Girau, al costat de diversos membres de l'Equip de Govern, com la delegada de Desenvolupament Humà, Consol Castillo, i el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi. L'eixida dels corredors, ha suposat el colofó a la convocatòria, a les 13:45 hores. Només han sigut 20 minuts els que hem pogut gaudir de les bicicletes d'alta competició recorrent els carrers de la nostra ciutat i prenent rumb a Castelló on es trobava la meta després dels 146,6 quilòmetres programats. Finalment ha sigut Kristian Sbaragli qui al sprint s'ha alçat amb la victòria d'etapa després de 3 hores, 12 minuts i 43 segons als pedals.

Les nostres màximes representants han gaudit d'aquesta ocasió entre els nombres 1 del ciclisme mundial. Ciclistes com Chris Froome (recent guanyador del Tour de França), Nairo Quintana (2º en el Tour de França), Alejandro Valverde (3º en el Tour de França), el emblemàtic del pelotó Purito Rodríguez, així com al director general de la Volta a Espanya Javier Guillén.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte