• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

La Junta Central Fallera torna per setembre

Hui ens acomiadem del mes d'agost i amb açò l'activitat fallera recupera la gran intensitat d'actes que caracteritzen a la nostra festa. Són moltes les cites i els grans moments que viurem en aquest mes de setembre que arriba. 

 

Per a començar el pròxim 11 de setembre es presentarà una nova edició del Teatre Faller amb la qual el teatre en valencià tornarà a prendre el Centre Cultural La Rambleta. Centenars de fallers eixiran a escena per a confirmar el gran nivell d'interpretació que caracteritza al món faller.

Amb la gran cita de la Font de Sant Luís en l'horitzó on es triaran a les 26 candidates a Falleres Majors de València i que viuran les falles 2016 representant a la nostra festa, bé com a màximes representants, bé com a components de sendes Corts d'Honor. Açò serà el pròxim 26 de setembre, però tot aquest camí començarà amb la presentació dels jurats, i nombroses proves d'allò més variades que durant 2 setmanes afrontaran 73 xiquetes i 73 senyoretes. Ja en l'Assemblea de Presidents que es celebrarà a final de mes coneixerem els 10 noms que s'encarregaran de triar a les Falleres Majors de València 2016 donant per finalitzat aquest procés ple de nervis i il·lusions.

Fins que arribe este dia tan esperat pel món faller seguirem fent el nostre seguiment a l'agenda de les nostres Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, qui representen a la nostra festa responent a cada invitació que reben. 

En definitiva, tota l'actualitat del món faller, de les nostres màximes representants, competicions esportives, festejos, etc. la podreu seguir des de hui mateix amb nosaltres. Es recorda a més que les inscripcions a algunes competicions com a petanca, tennis de taula, frontó, esquaix, bàsquet, paddel femení o bitlles segueixen obertes així que animar-vos i demostrar que davant una competició esportiva les falles sempre responen.

Amb aquesta volta a l'activitat la Junta Central Fallera tornarà a obrir les seues portes per a atendre al món faller i treballar per la nostra festa gran. Totes les vesprades de 17 a 20 hores els passadissos d'aquesta emblemàtica instal·lació de Monteolivet tornaran a omplir-se de gent dedicada a les falles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte