• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Recordatori de les Bases de Futbol 7 i Futbol Sala

D'acord amb el que establix les normes de competició entregades a principi de temporada, vos recordem les normes següents:

 

1-"És obligació de tots els equips acudir minuts abans de la trobada al despatx de l'organització en les instal·lacions, per a presentar les fitxes dels jugadors que participaran en l'encontre. Esta tasca ha d'exercir-la el delegat, o qualsevol altre jugador en cas d'absència d'este".

2-" Tots els jugadors inscrits en un partit hauran de portar la camiseta del mateix color i numerada"

Després de comprovar que transcorregudes diverses jornades, continua havent-hi jugadors que acudixen als encontres sense dorsal, i inclús amb camisetes de diferent color, s'ha pres la decisió següent:

A partir de l’1 de setembre De 2015, cap jugador podrà participar en un partit de les lligues de JCF sense dorsal, o amb una camiseta de diferent color al del seu equip. L'àrbitre informarà el delegat de l'equip de la irregularitat i el jugador haurà d'abandonar el terreny de joc."

3-Cap persona sense fitxa de jugador o delegat, presentada prèviament en el despatx, Podrà estar en la zona de banquetes. Hauran de permanèixer darrere de la tanca amb la resta del públic. En cas d'incomplir esta norma, l'àrbitre tindrà plena potestat per a detindre el joc, i en cas de fer cas omís, suspendre l'encontre.

La delegació d'esports es reserva el dret de modificar el present reglament quan ho crega convenient, per a un millor funcionament de la competició.

Vos recordem que totes estes normes tenen com a únic fi el correcte desenvolupament de la competició. Vos agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Servisca el present comunicat com a oficial per a totes les falles participants.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte