• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Ningú va voler perdre's la gran batalla

En la vesprada d'ahir diumenge 26 de juliol València va viure una batalla molt especial, clavelones grocs i taronges van omplir el Passeig de l'Albereda de color. Aquesta cita va congregar a centenars de persones que van ocupar les quasi 300 llotges que marcaven el recorregut. Una batalla que va estar presidida des de la tribuna per l'alcalde de València, Joan Ribó, el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, així com una àmplia representació de la corporació municipal. Representants de totes les àrees i faccions polítiques van voler viure aquesta gran cita amb la qual cada any s'acomiada la Fira de Julio. També vam poder trobar-nos amb diputats dels diferents grups polítics que no van voler perdre's aquesta cita.

 

A més vam poder trobar-nos amb l'alcaldesa de Borriana, María José Safont, les representants festives de la qual també van participar en la batalla. Tampoc van voler perdre's l'ocasió la directora general de FP de la Consellería d'Educació, Marina Sánchez, o el president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía.

Moltes institucions també van estar representades en la tribuna com el Tribunal de les Aigües, El Rat Penat, Societat Coral Micalet, Gremi d'Artistes Fallers, Ateneu Mercantil, festa del Corpus, Junta Central Vicentina o Setmana Santa Marinera.

En definitiva aquesta cita va ser una vegada més una congregació de les festes de la nostra ciutat que ningú va voler perdre's pel seu gran atractiu i el seu gran contingut artesanal, tan nostre, tan propi dels valencians.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h