• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Les candidates ja tenen la seua primera foto oficial

Ahir diumenge 26 de juliol, amb motiu de la Batalla de flors, les candidates a les Corts d'Honor de 2016 es van fer les primeres fotos oficials. A les 18 hores es van citar a totes les candidates a les portes del Palau de l'Exposició on una a una van anar entrant per a realitzar-se la primera foto oficial. Les 72 xiquetes i les 72 senyoretes van desfilar per a realitzar-se la foto oficial desbordades d'il·lusió reflectida en els seus rostres.

 

Un ampli ventall de colorit que va inundar el Palau de l'Exposició acaparant l'atenció dels més curiosos. Van arribar les quasi 150 candidates dels 26 sectors fallers amb les seues raquetes llestes per a la gran batalla, decorades per a l'ocasió.

Aquesta va ser la primera presa de contacte entre elles després del Sopar de la Punxà. A partir de que es nomene el jurat començaran la carrera per a ser components de les Corts d'Honor 2016. 13 xiquetes i 13 senyoretes d'aquestes 72 representaran al món faller des del moment en el qual siguen nomenades en la Font de Sant Luís.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte