• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Les flors prenen la Ciutat Fallera

Est és un cap de setmana en el qual les flors prenen un gran protagonisme, el gran treball dels mestres carrossers ix als carrers per a disfrutar dels curiosos que visiten la Ciutat de l'Artista Faller. En aquests carrers tan emblemàtics per a la nostra festa es viu en la nit de hui dissabte 25 de juliol una de les grans cites de l'any. És en el mes de juliol quan la nit prèvia a la gran Batalla de Flors l'entorn a la ciutat de la nostra festa celebra la Nit de la Punxà. Una tradició que cada any omple de curiosos aquests carrers desitjant visitar els tallers on s'ultimen els detalls de les carrosses. Cada flor posada a consciència amb tal d'ornamentar i donar color a aqueixes obres d'art que demà recorreran l'Albereda. 

 

Aquestes visites les han volgut fer, com cada any les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, acompanyades per les seues respectives Corts d'Honor han complit el recorregut organitzat pel Gremi d'Artistes Fallers. El propi Maestro Mayor, José Ramón Espuig, els ha rebut a les portes del Museu de l'Artista Faller per a guiarles al costat del President de la Junta Central Fallera, Perte Fuset. Unes visites molt didàctiques i repletes de curiositats que es desvetlen en veure el treball artesà tan laboriós i que dóna aqueixos fruits tan espectaculars. 

Van ser els tallers de Jordi Palanca, Carrosses Sánchez, Jose A. Azpeitia i Juan Carrero els que van rebre tan importants visites. Les nostres màximes representants van desitjar la major de les sorts a tots els participants en el concurs de carrosses així com en la culminació de les seues grandioses obres.

Després de submergir-se en tot aquest univers floral es va donar pas al Sopar de la Punxà que com cada any ha congregat a centenars d'amants i protagonistes de la nostra festa així com totes les xiquetes i senyoretes preseleccionades per a les Corts d'Honor i Falleres Majors de València. Una gran nit no ha fet més que començar.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte