• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Els fallers omplin la Fonteta

La Fonteta es converteix esta vesprada en el quilòmetre zero del món faller.

Amb l'arribada del mes de setembre, el calendari faller rep, cada any, un dels actes més multitudinaris i que més expectació alça tant fóra com dins del món de les falles: l'elecció de les 26 candidates a Falleres Majors de València. Un gran exemple d'açò, ha sigut una vegada més, el gran acolliment que l'acte de #Elecció18 ha tingut en esta nova edició.

Eren les sis de la vesprada quan s'han obert les portes de la Fonteta perquè els milers d'assistents començaren a ocupar les seues localitats. Localitats que seran testimoni dels nervis, emocions i somnis que a partir de hui viuran les triades, els seus familiars, amics i comissions falleres que els acompanyen.

Eren les 17.30 hores de la vesprada, quan els voltants del pavelló començaven a omplir-se d'aquesta gent que amb pancartes, globus i lletres fetes manualment es disposaven a cercar el millor lloc on col·locar tots eixos bons desitjos que volien transmetre a les seues candidates. Allí, en les portes, els esperava un primer obsequi: una polsera que amb el nom de l'espectacle, "Seda", els servirà de record, d'esta nit màgica.

A les 18.30 hores començava a sonar la música que posava diversió a l'anhelada espera. El Dj David Mataix ha sigut l'encarregat de convertir estos moments de nervis en moments de ball i alegria que ha fet que grans i xicotets gaudiren d'una espera més suportable. Al costat del Dj, el vídeo oficial de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat ens deixava conèixer el que serà el nostre video de presentació i promoció davant qualsevol esdeveniment, així com, també, ens permetia recordar alguns dels millors moments viscuts al llarg de les Falles 2017.

A l'interior de la Fonteta, amb el seu especial ambient, ens trobàvem a les candidates, les quals acompanyades per més d'un centenar de voluntaris de Junta Central Fallera intentaven viure al màxim estos moments únics per a cadascuna d'elles. Arribaven a la Fonteta, amb les seues millors gal·les, a les 19 hores. Les infantils es trobaven amb un grup d'animació que conseguia traure més d'un somriure en aquests moments d'espera; les majors tenien un equip de perruqueria i maquillatge que ajudava davant qualsevol imprevist.

Moltes han sigut les persones que han treballat estoss dies per a preparar este acte tan important. Membres de les delegacions d'informàtica, mitjans de comunicació, protocol, festejos, infantils, secretaria i una llarga llista han estat aportant el seu gra d'arena al costat de coreògrafs, cos de ball, tècnics... perquè l'elecció d'enguany siga tot un èxit. Acte d'elecció que a més serà sempre recordat per tractar-se del primer després del reconeixement de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

Així ha començat, "Seda", l'acte d'elecció de les vint-i-sis candidates que avancen en el seu somni per ser les Falleres Majors de València 2018.

Fotografies: Fotofilmax.

  • ARF 9245
  • ARF 9248
  • ARF 9252
  • ARF 9256
  • ARF 9260
  • ARF 9263
  • ARF 9266
  • ARF 9280
  • ARF 9286

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte