• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

El concurs #AlaFonteta ja té guanyadors.

Arriba per tercer any consecutiu el concurs #AlaFonteta i estos son els guanyadors d'enguany. Enhorabona!

 

 

Ja són tres els anys que des de Junta Central Fallera llancem a les nostres xarxes socials, concretament en Twitter i Instagram, el concurs #ALaFonteta. En ell es pose en joc diverses entrades per a poder veure l'acte d'elecció de les candidates a Falleres Majors de València. 

Enguany, a la seua tercera edició, sou molts els que heu participat en ambdues xarxes socials. Sou molts els que heu enviat els vostres vídeos; molts d'ells entranyables, molts altres divertits, però tots amb un mateix nexe d'unió: la passió per les nostres festes falleres. 

I és que si hi ha un acte que desperta expectació dins i fora del món de les falles és l'acte que tradicionalment coneixem per "l'acte de la Fonteta". Acte que reuneix a centenars de persones en el pavelló de la Font de sant Luis per a poder participar de l'emoció, nervis i grandiositat d'un acte com este.

Així, des d'estes línies volem agrair-vos vostre bon acolliment en esta tercera edició del concurs. També volem informar-vos que tots aquells que hàgeu resultat guanyadors heu de tenir en compte:

1.- ENVIAR UN MAIL A Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on ens faciliteu el vostre nom d'usuari en la xarxa en la qual hàgeu participat. El vostre nom i cognoms i nombre de DNI.

2.- RECOLLIDA D'ENTRADES. S'arreplegaran el dissabte dia 23 de setembre de 2017 a les 18.30 hores a la porta 2 de la Fonteta

I ara sí, ací tenim als guanyadors del concurs #ALaFonteta realitzat en Twitter. En ell, Raquel Alario i Clara Parejo, Falleres Majors de València 2017, han tingut un paper fonamental, ja que han sigut un jurat d'excepció. Ací tenim el seu veredicte:

@juditpardo

https://goo.gl/nKH7M8

@pedrogomez

https://goo.gl/mFmjTh

@_selicabaixa

https://goo.gl/u5gfbg

En el que pertany a Instragram, estos són els guanyadors:

josepoxa

https://goo.gl/K94HYr

marin_inma

https://goo.gl/re2ai9

alvarodreamer

https://goo.gl/VCYpzs

pabblomillan

https://goo.gl/fvqjo5

mariiiiiavicente

https://goo.gl/CVdNqQ

irenegomezch

https://goo.gl/BqgRkX

Enhorabona a tots, ja sabeu ens veiem el próxim dissabte #AlaFonteta.

 

 

 

 

 

 

 
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte