• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Ja queda menys per a la II Trobada Juvenil!

El pròxim dissabte 30 de setembre tindrà lloc la II Trobada Juvenil de la Junta Central Fallera en la Ciutat de l’Artista Faller.

La Ciutat de l’Artista Faller acollirà el pròxim dia 30 de setembre la II trobada Juvenil des de les 17:00 fins a les 24:00 hores. Un espai on el joves fallers de tota la ciutat de València podran unir-se de nou en una gran festa que organitza Junta Central Fallera a través de la seua Delegació d’Infantils i Joventut i amb la que pretén que tots els joves de les comissions es reuneixen en un gran esdeveniment de convivència.

En esta jornada, els juvenils podran gaudir de tot tipus d’activitats: zones esportives, fan zone de les Falles, actuacions, Dj’s, tallers, stands, exhibicions, animació... i tot allò amb una gran sopresa final.

Per a participar en algunes de les activitats del esdeveniment, serà necessari la inscripció, amb el fi de poder organitzar-les de la millor manera possible. Les inscripcions s’efectuaran presentant, de forma conjunta, el butlletí d’inscripció de la trobada i de les activitats complementaries en la Delegació d’Infantils i Joventut de dilluns a dijous de 18:00 a 20:00, o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini d’admissió finalitza el dia 21 de setembre.

Les acreditacions per a poder assistir a la trobada es repartiran els dies 26 i 27 de setembre en la Delegació d’Infantils i Joventut de 18:30 a 20:00 hores.

Cada comissió assistent deurà anar acompanyada per al menys un delegat acreditat per cada 10 juvenils.

Les activitats complementaries que necessiten d’acreditació prèvia per a poder participar son:

- Concurs “la teua samarreta fallera”.
Qui no va a un acte faller amb la samarreta, el polar, el mocador, la parka o el blusó de la falla? Ser fallero mola, però que tots sàpiguen de la falla que ets... mola el doble! Des de la Delegació d’Infantils i Joventut volem que tots lluïu les vostres millors gales en la II Trobada Juvenil de la JCF. Per això anem a realitzar el concurs “La teua samarreta fallera”. En el premiarem als millors dissenys de samarreta amb temàtica fallera, la frase més original que faça referencia a les falles o a la seua comissió... Solament seran admeses a concurs les samarretes que mantinguen el respecte, l’educació i la tolerància, i que no continguen contingut explícit. Per a això, la comissió deurà inscriure’s abans del 21 de setembre presentant la fulla d’inscripció.

No val a soles amb inscriure’s per a participar en este concurs. Els grups o samarretes participants deuran acudir al dia de la trobada al stand de la JCF on es realitzarà una foto del grup i es valorarà el disseny de la samarreta. Pròximament desvelarem els premis a les millors samarretes.

- Exhibició de Dj’s.
Vas a vindre a la II Trobada Juvenil de JCF i vols formar part d’ella? Si eres dj i t’agradaria que tota la joventut fallera escoltara les teues mescles, este es el teu moment! Tindràs l’oportunitat de fer sonar els teus ritmes a l’escenari principal durant la Trobada. Plena la inscripció amb les teues dades i fes-la arribar abans del 21 de setembre a la Delegació d’Infantils i Joventut de dilluns a dijous de 18:30 a 20.00 hores o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Dóna’t pressa! Tenim places limitades.

Nota: es imprescindible que les persones inscrites en les activitat complementaries estiguen també inscrites en la inscripció genèrica a la II Trobada Juvenil de la JCF. Preguem la presentació de totes les sol·licituds a la vegada per cada comissió.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h