• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

La Cremà posa fi a les Fogueres de Alacant

El foc purificador de la Cremà ha sigut el punt i final de les Fogueres 2015. Com a marca la tradició, la nit de Sant Joan totes les fogueres d'Alacant es van reduir a cendres, donant així, la benvinguda a l'estiu.

 

Però abans de presidir la Cremà des de la balconada de l'ajuntament d'Alacant, les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, van acompanyar a les Belleses del Foc, Carmen Caballero i la xiqueta Daniela Guzzardo a la missa en honor a la Verge del Remei oferida en la Catedral d'Alacant, acte que tampoc es van perdre les màximes representants de la festa de la Magdalena de Castelló, Dunia Gormaz i Cristina Batalla.

Arribada la mitjanit, la ciutat alacantina va viure en la nit d'ahir diumenge 24 de juny la fi d'un exercici i l'inici d'un nou. La Nit del Foc es va iniciar amb el tret, a mitjanit, de la palmera de focs artificials des del cim de la muntanya Benacantil que ha il·luminat el cel d'Alacant, per a donar pas al festival del foc. 

Des de la balconada de l'Ajuntament la van presidir les emocionades Belleses del Foc, Carmen Caballero i la xiqueta Daniela Guzzardo, acompanyades en tot moment per les seues dames i per les màximes representants de les festes germanes de la Comunitat. Les Falleres Majors de València, Estefanía i María van donar així per finalitzades les Fogueres del 2015, unes festes que han gaudit des del primer dia i que han viscut amb moltíssima intensitat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte