• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

La Cremà posa fi a les Fogueres de Alacant

El foc purificador de la Cremà ha sigut el punt i final de les Fogueres 2015. Com a marca la tradició, la nit de Sant Joan totes les fogueres d'Alacant es van reduir a cendres, donant així, la benvinguda a l'estiu.

 

Però abans de presidir la Cremà des de la balconada de l'ajuntament d'Alacant, les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, van acompanyar a les Belleses del Foc, Carmen Caballero i la xiqueta Daniela Guzzardo a la missa en honor a la Verge del Remei oferida en la Catedral d'Alacant, acte que tampoc es van perdre les màximes representants de la festa de la Magdalena de Castelló, Dunia Gormaz i Cristina Batalla.

Arribada la mitjanit, la ciutat alacantina va viure en la nit d'ahir diumenge 24 de juny la fi d'un exercici i l'inici d'un nou. La Nit del Foc es va iniciar amb el tret, a mitjanit, de la palmera de focs artificials des del cim de la muntanya Benacantil que ha il·luminat el cel d'Alacant, per a donar pas al festival del foc. 

Des de la balconada de l'Ajuntament la van presidir les emocionades Belleses del Foc, Carmen Caballero i la xiqueta Daniela Guzzardo, acompanyades en tot moment per les seues dames i per les màximes representants de les festes germanes de la Comunitat. Les Falleres Majors de València, Estefanía i María van donar així per finalitzades les Fogueres del 2015, unes festes que han gaudit des del primer dia i que han viscut amb moltíssima intensitat.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h