• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La pirotècnia Germans Ferrández va fer vibrar a la ciutat de Alacant

La pirotècnia Germans Ferrández va fer vibrar a la ciutat de Alacant

La pirotècnia Germans Ferrández va posar ahir dimecres 24 de juny el fermall d'or a les mascletaes en la plaça Estels d'Alacant. La ciutat de la llum va viure amb gran intensitat el dia de Sant Joan i prova d'açò va ser la gran assistència a aquest tret tan esperat. Un tret que va arribar al cel, com pretenien els seus artífexs, en homenatge al seu tio recentment mort, Francisco Reyes.

 

Va atronar des del principi sense decaure el ritme en cap moment, com ho va demostrar la gran ovació final que li van dedicar les milers de persones que es van donar cita per a contemplar un espectacle que va durar 6 minuts i 40 segons.

El gerent de l'empresa de Beniel (Múrcia), Antonio Ferrández, es va mostrar molt satisfet amb el gran espectacle brindat amb un total de 140 quilograms de material pirotècnic.

Com cada cita diària amb la pólvora el tret va estar presidit per les Belleses del Foc, Carmen Caballero i la xiqueta Daniela Guzzardo, els qui van estar acompanyades per les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, així com les Reines de la Magdalena, Dunia Gormaz i la xiqueta Cristina Batalla.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte