• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Primer dia de Fogueres per a María i Estefanía

Les Falleres Majors de València, María Donderis i Estefanía López, han gaudit el diumenge 21 de juny de la seua primera jornada a Alacant, un dia molt intens en el qual van poder presenciar una espectacular mascletà en la Plaça dels Estels.

 

El dia va començar amb una cita ineludible, la mascletà en la Plaça dels Estels; Estefanía i María van acompanyar a les Belleas del Foc, Daniela Guzzardo, Bellea del Foc Infantil, i Carmen Caballero a un tret que va ser a càrrec de la pirotècnica Reyes Martí i que no va deixar indiferent a ningú, entre tots els alacantins que es van congregar en la plaça.

La mascletà, que ha durat quasi 7 minuts, ha estat formada per tres principis aeris, set fases terrestres, un terratrèmol, un bombardeig i trons per al final, que van dibuixar un final apoteòsic que va fer vibrar a la plaça. 

Després de la gran cita amb la pólvora, María i el seu Tall van aprofitar per a visitar a la Foguera Parc de les Avingudes on van compartir una agradable trobada amb les seues màximes representants.

 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte