• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Vesprada de lliurament de premis del 55º Concurs de Fotografia de JCF

Vesprada de lliurament de premis del 55º Concurs de Fotografia de JCF

La plaça interior de Nou Centre ha acollit el lliurament de premis del 55º Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera, un acte amb el qual s'ha clausurat una exposició que cada any se supera.

 

El centre comercial Nou Centre ha tornat a col·laborar una vegada més amb les falles i ha sigut l'epicentre del lliurament de premis a tots els fotògrafs guardonats en les diferents modalitats del concurs. Tots ells es van donar cita en la plaça interior de Nou Centre, on la Fallera Major de València, Estefanía López, acompanyada de la seua Cort d'Honor, van presidir la jornada al costat del director del centre, Alejandro Tell i al costat del vicepresident de JCF, Vicente de Castro, per a clausurar una nova edició del concurs de fotografia.

Totes les obres presentades al certamen han estat exposades durant una setmana en el centre a la vista de tots els assistents a Nou Centre, aconseguit un nombre important de visitants que, cridats per la curiositat, no han deixat passar l'ocasió de gaudir de les falles recordant-les a través de les imatges, alguna cosa que s'ha pogut fer realitat gràcies al treball de la delegació de Cultura de la Junta Central Fallera. 

Tots els guardonats van assistir a l'acte i van arreplegar personalment els premis de les diferents modalitats. Per a conèixer els guanyadors del concurs i les fotografies premiades punxa ací.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte