• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • "Vivir las Fallas" i "Les falles de vareta", 2 obres imprescindibles

"Vivir las Fallas" i "Les falles de vareta", 2 obres imprescindibles

Per a tot amant de les falles hi ha 2 noves obres imprescindibles, en la vesprada del dijous 28 de maig es van presentar en la Junta Central Fallera 2 llibres únics per al record, una nova edició de "Vivir las Fallas" i la inèdita "Les falles de vareta".

 

 

La primera, editada per la Delegació de Comunicació, fa un ampli recorregut per la nostra festa, per la intensitat del mes de març. D'altra banda "Les falles de vareta" ens descobreix tots els secrets que van amagar aqueixes tires de fusta que van donar forma tant al Moisés en el 2014 com a l'imperiós Daoíz que va lluir en la Plaça de l'Ajuntament la passada setmana fallera.

 

Sengles obres van impressionar per la seua gran vistositat i interessant contingut a les desenes d'assistents que es van donar cita en la seua presentació. Una cita a la qual no van faltar presències tan representatives de la nostra festa com les Falleres Majors de València, Estefanía López i María Donderis, els qui van acudir acompanyades per les seues respectives Corts d'Honor, així com el President de la Junta Central Fallera, Francisco Lledó, amb la seua directiva al complet, i per descomptat un dels grans protagonistes, l'artista faller que ha deixat impressionats a tots en els últims 2 exercicis, Manolo García, així com una representació del seu equip de treball.

 

Després de la presentació de sengles obres es va fer lliurament dels primers exemplars a les nostres màximes representants els qui van gaudir recordant tot el viscut en un mes màgic per a elles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte