• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Processó en honor a María Auxiliadora

En la ciutat de València, l'Associació de María Auxiliadora ha celebrat una processó amb motiu dels dies grans de la festivitat de María Auxiliadora, una festivitat que se celebra al llarg de tota la geografia espanyola i que en la nostra ciutat té el seu epicentre en el barri de Zaidía.

 

Els germans Salesians van celebrar diumenge passat el seu dia gran i ho van fer amb una solemne i emotiva processó que va transcórrer per la Parroquía de Sant Antonio Abad i va tenir com a punt de partida el Col·legi Salesians. Una processó en la qual devots d'aquesta ordre religiosa i veïns del barri de Zaidía van mostrar tota la seua fe rendint un sentit homenatge a la seua patrona.

Com ja és habitual, no va voler perdre's aquesta cita la Fallera Major Infantil de València, María Donderis, i les xiquetes de la seua Cort d'Honor, que van representar a la festa de les falles acompanyades dels representants de la comissió de la falla Sagunt-Pare Urbà, la seua Fallera Major Infantil, Celia Ruiz, i la seua Fallera Major, Cristina García, acompanyades ambdues dels seus Presidents, el xiquet Sergio Ballesta i Jorge Avendaño.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte