• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Resum del Ple del mes de maig

En la vesprada del passat dimarts 19 de maig en el Saló d'Actes de la Junta Central Fallera es va celebrar el ple corresponent al mes de maig. El regidor de Festes, Francisco Lledó, va presidir aquesta sessió que va començar donant el condol a José Luís Pérez, delegat d'Esports, per la recent defunció de la seua mare. A continuació va tractar els següents temes seguint l'ordre del dia: 

 


1.- Aprovació si escau de l'acta anterior. 


2.- Constitució de JCF. 

- Es constituirà la Junta Central Fallera el pròxim mes una vegada celebrades les eleccions municipals. Es va donar lectura a les delegats de sector que compondran aquesta institució mancant assignar-los els càrrecs que els corresponguen. Seguiran realitzant les seues tasques en funcions la directiva, delegats i secretaris. 


3.- Informe Presidència.  

- Les revetles de Sant Joan se celebraran els dies 20 i 27 de juny. Les sol·licituds s'han de presentar amb un termini de 30 dies.

- S'ha tancat per al dia 3 de juny a les 20 hores la recepció en el Museu Faller dels ninots indultats.

- El pròxim 28 de maig es presentarà una nova edició de llibre “Vivir las fallas”.

- El pròxim 21 de maig finalitza el termini de presentació de candidatures per a formar part de la Comissió de Recursos de JCF.

- La presentació dels pasdobles dedicats a les Falleres Majors de València se celebrarà el pròxim 11 de juny en els Jardins del Palau.

- La Conselleria d'Economia va concedir el premi Turisme de la Comunitat Valenciana en la modalitat de promoció i comunicació turística a la Junta Central Fallera.


4.- Aprovació normes Preselecció Falleres Majors i Corts d'Honor 2016. 

- El sorteig per a adjudicar dates i pavellons se celebrarà el 2 de juny a les 19 hores en JCF. 

- El termini d'inscripció de candidates finalitza el 28 de maig.

- S'hauran de conèixer les preseleccionades abans del pròxim 24 de juliol.

http://www.fallas.com/es/component/content/article/222-mayo-2015/16337-normas-para-la-eleccion-de-las-falleras-mayores-de-valencia-2016-y-sus-cortes-de-honor


5.- Informe Delegacions. 

FESTEJOS

- S'ha obert el termini per als campionats de Truc i Parchís que finalitza el 25 de maig. El 28 de juny s'han de conèixer els campions de sector. Faltaven per inscriure's 8 sectors pels quals es prega que formalitzen la seua inscripció.

INFANTILS

- El pròxim 13 de juny se celebrarà el 45º concurs de Dibuix, està obert el termini i finalitzarà el pròxim 10 de juny. Enguany se celebrarà en la Universitat Politècnica de València. 

ESPORTS

- Dijous passat 14 de maig es va tancar el termini d'inscripció de pilota valenciana, futbol sala, futbol 7 i pádel. El lliurament d'equipatges de Pilota Valenciana se celebrarà el pròxim 4 de juny. 

CULTURA

- El passat dia 12 es va tancar el termini d'inscripció al concurs de fotografies. Es lliuraran els premis el pròxim 16 de juny.

- Dimecres passat es van presentar les bases del concurs de teatre en llengua valenciana. S'obri el termini el dilluns 25 de maig i finalitza el pròxim de dilluns 15 de juny. El sorteig d'actuació se celebrarà el dijous 18 de juny

- La presentació dels pasdobles a les Falleres Majors tindrà lloc l'11 de juny a les 20 hores en els Jardins del Palau.

INCIDÈNCIES

- El jurat d'incidències resol sancionar als artistes fallers Carlos Sevilla i Vicente Muñoz, durant 2 exercicis fallers, quedant exclosos del concurs de falles durant aquests 2 exercicis.


6.- Precs i Preguntes. 

- José Luís Pérez, delegat d'esports, agraeix el suport rebut per la defunció de la seua mare.

A més prega que es gestione la devolució de la fiança dipositada per part d'Iberdrola.

- Es pregunta pel compliment de la Llei de protecció de dades en traslladar la seua custòdia en les comissions amb els canvis de directives. 


El regidor de Festes i president de la Junta Central Fallera, Francisco Lledó, va finalitzar aquesta sessió plenària donant la benvinguda als nous delegats de sector. Així mateix va transmetre el més sincer agraïment a tots els membres de la Junta Central Fallera, destacant la grata impressió que es porta del treball realitzat per tots ells. Un treball no sempre reconegut i que es realitza de forma desinteressada. Entre aplaudiments es va acomiadar indicant que compten amb un amic per sempre en el món de les falles.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h