• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Alacant proclama a Carmen Caballero Bellesa del Foc

La Fallera Major de València, Estefanía López, ha assistit en representació de Junta Central Fallera a la proclamació de la Bellesa del Foc d'Alacant, Carmen Caballero Serra, i de les seues sis Dames d'Honor, celebrada en la Plaça de l'Ajuntament el dissabte, 16 de maig.

 

Durant el solemne acte, s'han imposat les bandes a les Dames d'Honor de Carmen Caballero, que, una per una, han desfilat fins a l'escenari i han rebut l'afecte de tot el públic. Després que Elena Herrero Correoso, Yaiza Heras Torres, Itziar Cutillas Izura, Alba María Olmos Ortuño, Desiree Ruiz Pérez i Laura Ponce Rodríguez ocuparen el seu lloc privilegiat en l'escenari, ha arribat el moment de la Bellesa del Foc, de Carmen Caballero. 

Entre els aplaudiments de tots els alacantins assistents, l'alcalde d'Alacant, Miguel Valor, li ha imposat la banda que l'acreditarà durant tot l'any com la màxima representant de les festes de les Fogueres i se li ha fet lliurament a Carmen de la insígnia de la Palmera d´or, la maxima alta distinció de la festa alacantina. Moments després ha començat la tradicional ofrena de flors i el discurs de la mantenidora, que en aquesta ocasió ha sigut la presidenta de la Diputació d'Alacant, Luisa Pastor.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte