• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Arquebisbe Olaechea- Sant Marcelino lliura a Estefanía el seu ninot

Arquebisbe Olaechea- Sant Marcelino lliura a Estefanía el seu ninot

La comissió fallera Arquebisbe Olaechea- Sant Marcelino ha fet lliura la vesprada del 15 de maig del ninot exposat en nom de la comissió en l'Exposició del Ninot de les Falles 2015, obra de l'artista Paco Torres i que representava a la Fallera Major de València, Estefanía López.

 

La pròpia Estefanía ha acudit al casal de la comissió del barri de Sant Marcelino per a arreplegar el seu ninot, que es va salvar del foc les passades falles. Han sigut els màxims representants de les falles del 2015 i del pròxim exercici els encarregats de fer-li lliurament a Estefanía d'aquest record, que sens dubte guardarà amb molt afecte. Després de rebre el ninot, Estefanía ha volgut signar en el Llibre d'Honor de la Falla, com a record i mostra d'agraïment pel gest de la comissió

Després de l'acte, la Fallera Major de València s'ha unit al sopar organitzat en el casal pels fallers i ha pogut compartir totes les experiències viscudes en la setmana gran de falles i al llarg de l'any amb tots els seus fallers.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte