• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

María Morillo, Regina de Maig en Císcar-Borriana

L'Associació Cultural Falla Císcar-Borriana va celebrar diumenge passat 17 de maig una nova edició de la Regina de Maig, que en aquesta ocasió va tenir com a protagonista a la xiqueta María Morillo. La cita va congregar a les 19 hores en els jardins del Palau de la Música als amics i components de la comissió així com de comissions amigues i familiars de la gran protagonista. A aquesta cita no va voler faltar la Fallera Major de València, Estefanía López, per a així mostrar tot el seu suport a la xicoteta María.

 

Aquest acte, es va realitzar en col·laboració amb el Grup de Danses Alimara, porta diversos anys recuperant un ritu d'iniciació datat en l'antiga època romana, les Festes de la Primavera, antecessores dels Jocs Florals i les actuals festes falleres. L'elecció, entronització i exaltació d'una xiqueta i el seu pas a l'edat adulta servia d'acte públic de cohesió social.

Amb aquesta nova edició de la Regina de Maig, la Falla Císcar-Borriana, en col·laboració amb Grup Alimara, prossegueix amb la seua labor de recuperació de tradicions valencianes, tret característic de la seua identitat i idiosincràsia com a poble.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h