• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Els artistes fallers es vesteixen de gala

Els artistes fallers seran els grans protagonistes en les cites dels pròxims 5 i 6 de maig. 

Els artistes fallers seran els grans protagonistes en les cites dels pròxims 5 i 6 de maig.

La primera gran cita per a ells serà en l'Hemicicle de l'Ajuntament de València. El pròxim 5 de maig, des de les 19 hores, se celebrarà la Gala de l'Artista Faller en la qual cada any es fa un especial reconeixement a aquells artistes que es van alçar amb els màxims guardons en la passada setmana fallera. Els primers premis de falla i d'enginy i gràcia tant majors com a infantils rebran l'afecte de tots els presents que li rendeixen este particular homenatge.

Serà l'endemà, 6 de maig, quan se celebre en el Centre Social de la Pobla de Vallbona, a partir de les 19 hores la denominada “Gala dels 1”. Com el seu nom indica seran els primers premis novament els protagonistes però en este cas el reconeixement serà per part de les Juntes Locals. Els primers premis tant majors com a infantils de cada junta local rebran el seu palet acreditatiu.

En les dos ocasions s'espera la màxima afluència de convidats ja que es considera que els artistes són els grans protagonistes de la festa fallera i mereixen ser reconeguts.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte