• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Vine al I Concurs de Play Backs “Junts Molem Més”

Vols estar present al primer concurs de Play Backs dels fallers de la província? Participa en el nostre concurs a Instagram i guanya una entrada doble.

El diumenge 23 d’abril és el gran dia. La Sala Canal acollirà les grans actuacions dels millors grups fallers i la jornada tindrà dos sessions: de matí (a les 10h) i de vesprada (a les 16h). I per què estigues present en esta emocionant competició tenim desenes d’entrades per als fans d'este concurs.

En vols? És ben fàcil fer-se amb elles. Hem organitzat un senzill concurs a la xarxa social de moda, Instagram.
Com participar? Només has de completar estos tres pasos:

1 - Seguir el perfil d’Instagram de Junta Central Fallera: JCF_Valencia

2 - Fer un video creatiu (d’una durada de 15-20 segons) sobre l’eslogan que hem utilitzat tot l’any ‘Juns Molem Més’. Pots cantar, ballar, fer una pancarta, un discurs...

3 - IMPORTANT! Has de compartir-lo al teu perfil d’Instagram (perfil públic, si no, no el podrem vore) amb l’etiqueta #JuntsMolemMés (amb TILDE!)

PREMIS:
- Els 40 primers participants tindran una entrada doble per a la sessió de matí + una entrada doble per a la sessió de vesprada.

- Els 60 participants següents tindran una entrada doble per a la sessió de vesprada.

Veus com era molt fàcil participar? Ja estem esperant els teus videos.

Bases:
- Un mateix usuari pot participar una vegada. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul•lades explicant com a vàlida només la primera (la més antiga).

- El concurs comença hui dimecres 12 d’abril i finalitza a les 15.00h del dia 20 d’abril.

- Les entrades es retiraran a la Sala Canal el mateix dia del event, prèvia identificació davant del personal de Junta Central Fallera. Des de les 9:00h, les de la sessió de matí; i des de les 15h, les de la sessió de la vesprada.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h