• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Monterrubio sedueix al jurat

La Falla Monestir de Poblet-Aparici Albiñana, més coneguda com a l' Antiga de Campanar, s'alça amb el primer premi de la secció especial

"Eterna seducció",obra de Julio Monterrubio es coronava amb el premi més cercat: ser la millor falla de 2017. Amb 32 metres i 30 figures, les seduccions han sigut el fil conductor de la proposta de l' Antiga, convertint-se en la primera falla guanyadora de la secció especial, després de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Així ho celebraven en la plaça, després de molts anys esperant el merescut guardó. Aproximadament a les deu de la nit, el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, llegia la deliberació del jurat. Després de l'explosió d'alegria de la comissió, la Fallera Major de València, Raquel Alario i la seua Cort d'Honor, van voler acostar-se a la plaça per a donar l'enhorabona als màxims representants de la falla, entre els quals es trobava, especialment emocionada, María Jaqués, la seua fallera major.

Fotos: Fotofilmax

  • ARF 8979
  • ARF 8981
  • ARF 8993
  • ARF 9016
  • ARF 9033
  • ARF 9047
  • ARF 9058
  • ARF 9069

 

La Falla Monestir de Poblet-Aparici Albiñana, més coneguda com a l' Antiga de Campanar, s'alça amb el primer premi de la secció especial



"Eterna seducció",obra de Julio Monterrubio es coronava amb el premi més cercat: ser la millor falla de 2017. Amb 32 metres i 30 figures, les seduccions han sigut el fil conductor de la proposta de l' Antiga, convertint-se en la primera falla després de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Així ho celebraven en la plaça, després de molts anys esperant el coticiado guardó. Aproximadament a les deu de la nit, el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, llegia la deliberació del jurat. Després de l'explosió d'alegria de la comissió, la Fallera Major de València, Raquel Alario i la seua Cort d'Honor, van voler acostar-se a la plaça per a donar l'enhorabona als màxims representants de la falla, entre els quals es trobava, especialment emocionada, María Jaqués, la seua fallera major.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte