• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Cotxes que són un tresor

La ronda fallera de cotxes de l'Antigor torna a omplir la Plaça de l'Ajuntament.

Un any més, els amants del motor i dels clàssics envaeixen la Plaça de l'Ajuntament per a gaudir de l'eixida del rally de cotxes més bonic del món.

Aquesta ronda és ja tot un clàssic de la festa de les falles i congrega cada any a nombrosos participants així com curiosos i aficionats que acudeixen a gaudir d'ella. Aquesta és ja l'edició número 47, i eixint de la Plaça de l'Ajuntament, han recorregut els carrers de Marquès de Sotelo, Filipines, Ausiàs March i Antonio Ferrandis, acabant fora de València.

Aquesta edició es pretén arribar fins a Denia ja que es desenvoluparà durant els dies 10, 11 i 12 de Març. Així, els participants podran degustar la gastronomia típica de cada zona.

El matí del divendres, València s'omplia de vertaders tresors, els cotxes clàssics que han marcat una època i generen gran expectació. En aquesta edició, prop de 30 vehicles van participar en la ronda, la majoria fabricats entre 1940 i 1945. 

El tret d'eixida tenia lloc en la Plaça de l'Ajuntament on eren rebuts per les Falleres Majors de València, Clara María Parejo Pérez i Raquel Alario Bernabé, i les seues Corts d'Honor. Elles van ser les encarregades de donar l'eixida als automòbils. Per a totes, ser espectadores d'estos moments va ser molt especial ja que els va recordar als moments previs a la seua Exaltació quan els cotxes clàssics les acompanyaven fins al Palau de la Música.

L'acte, va estar presidit per Pere Fuset, Regidor de Cultura Festiva, que va acompanyar al Vicepresident del Club de Cotxes Antics, Jesús Gutiérrez, per a exercir com a amfitrions de l'ocasió.

Tot un espectacle que omple la plaça, on han destacat cotxes Chevrolet, Pontiac, Rolls Royce, Mercedes, Jaguar o Ford. Els seus propietaris els cuiden amb manyaga per a mantenir-los com a nous. A més, per a acompanyar la festa, molts propietaris acudeixen vestits d'època, cosa que crida més l'atenció als assistents.

El rugit d'aquests clàssics ha donat el tret d'eixida a aquest cap de setmana faller per excel·lència.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 2499
  • ARF 2504
  • ARF 2514
  • ARF 2518
  • ARF 2528
  • ARF 2539
  • ARF 2547
  • ARF 2552

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte