• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Clara i la seua Cort gaudeixen de Coca-Cola

Coca-Cola Europeans Partners rep a Clara Parejo i la seua Cort d'Honor.

Les instal·lacions de Quart de Poblet van comptar ahir amb una visita molt especial, la Fallera Major Infantil de València, Clara María Parejo Pérez, i la seua Cort d'Honor van acudir a conèixer més sobre la marca.

No van tenir la sort d'anar-se a casa amb la fórmula secreta de Coca-Cola, però sí amb el record d'un matí divertit on van aprendre molt sobre la companyia.

Per a començar la visita, les xiquetes van poder degustar els refrescs de la marca alhora que es projectava un vídeo que feia un recorregut pels millors anuncis de l'empresa. Molts eren coneguts per a elles i els van traure més d'un somriure. També van veure la projecció "Conoce Coca-cola" amb el qual es feia un repàs per la història de la companyia des del seu naixement fins a l'actualitat.

En tot moment, les màximes representants de la festa fallera van estar acompanyades per Luz Pérez i María Jesús Andrés, del departament de Comunicació i RREE. Amb motiu de la celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, Coca-Cola Europeans Partners ha sigut també partícip d'aquesta enhorabona com a marca que sempre participa activament en la festa valenciana.

Per tot açò, Clara els va obsequiar en nom de Junta Central Fallera amb un exemplar del llibre "Falles, un Patrimoni en Comú", publicació que arreplega totes les facetes que han fet a les Falles mereixedores d'aquest reconeixement; i una rèplica dels ninots de "València Ca La Trava", Falla Municipal 2017 obra l'artista Manolo García que ja està omplint la Plaça de l'Ajuntament per a preparar la setmana gran.

Per a acabar la seua visita, Clara i la seua Cort d'Honor van recórrer la zona industrial d'ompliment on van poder veure in situ com s'envasen els refrescs. Les línies de llandes són les més ràpides, entre 90.000 i 95.000 llandes cada hora. Aquest procés va cridar molt l'atenció a les visitants que es van mostrar molt atentes i sorpreses de cada explicació.

Amb nombroses fotos de família que guardar com a record d'aquesta visita tan especial a les instal·lacions de Coca-Cola Europeans Partners, va donar per acabat el recorregut.

Fotos: Josep V. Zaragoza

  • JVZC0270
  • JVZC0282
  • JVZC0344
  • JVZC0349
  • JVZC0359
  • JVZC0363

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte