• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Gran Vía exalta a les seues Falleres Majors

Diumenge passat 5 de març els Salons de la Ferradura van ser testimonis de la tradicional Exaltació de les Falleres Majors.

i Falleres Majors Infantils de l'any 2017 de l'agrupació de Falles Gran Via.
Un dia molt especial per tots els moments, que esta Agrupació va poder compartir enguany, i que any rere any deixa clara la germanor entre les 13 comissions de l'Eixemple del Cap i Casal que les componen tal com va dir en el seu discurs la presidenta de la mateixa Dª Sela Falcó Pitarch.
L'acte que va començar a les 14.30 hores amb un menjar de fraternitat va rebre en primer lloc a les seues màximes representants per a estes festes Falleres. Després del dinar van ocupar el seu privilegiat lloc a l'escanari on es va realitzar l'acte. Va haver-hi moments per als nervis, les alegries i les emocions. D. José María Chiquillo va intervenir com mantenidor en un dia tan especial posant en relleu cadascun dels trets més destacats de les 24 Falleres Majors que ocupaven l'escenari així com parlant dels seus gustos dins del món de les Falles.
Després del discurs del mantenidor es van lliurar els diversos premis als concursos realitzats al llarg de l'exercici. El de campionat de Padel sent els guanyadors la parella de Pizarro - Ciril Amorós. El primer premi de Llibret a la Falla Jacinto Benavente - Regna Donya Germana. El Premi Extraordinari de Llibret a la Falla Regne de València - Ciscar i el de Falla més Agrupada (per la seua gran col·laboració) a la Falla Mestre Gozalbo - Comte Altea.
Després dels premis, les tres recompenses de l'Agrupació. Les famoses "Farolas" de Gran Via que en aquesta ocasió van recaure en: la persona de Fina Real de la Falla Regne de València - Ciscar la Farola Honorífica per ser la primera dona presidenta de falla del Sector Pla del Remei - Gran Via. La farola "a fosques", guardó jocós a la persona més treballadora i silenciosa sempre en l'ombra d'este exercici que va ser para Julio Oliete Milla, també de la Falla Regne de València. - Ciscar i finalment la Farola "encesa" per la trajectòria Fallera extensa i fructífera atorgada a Fernando Manjón Estela.
A l'acte van acudir les Falleres Majors de València 2017 i les seues respectives Cortes d'Honor qui a més van poder gaudir dels diversos balls regionals amb els quals van delectar el grup de Ball de la Falla Joaquim Costa-Comte d'Altea que celebra en este exercici el seu 40 aniversari.
Un dia replet de sorpreses, màgia i felicitat que segurament els Fallers d'esta agrupació guardaran per sempre en els seus cors. 

Fotos: Josep V.Zaragoza

  • JVZC8029
  • JVZC8048
  • JVZC8054
  • JVZC8060
  • JVZC8072
  • JVZC8078
  • JVZC8113
  • JVZC8123
  • JVZC8128
  • JVZC8135
  • JVZC8295

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte