• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Totes les falles a la app València

L'APP municipal incorpora ja tota la informació actualitzada sobre les falles d'enguany

La darrera actualització de l’app València per a dispositius mòbils ja incorpora tota la informació actualitzada referent a la celebració de Falles. “Per segon any consecutiu impulsem al màxim la informació de la nostra festa gran a través de les noves tecnologies i l’app València és una ferramenta molt útil per arribar a moltíssima gent”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

L’actualització de l’app incorpora en la seua pàgina principal l’enllaç a tota la informació relacionada amb les Falles. Una vegada dins de la secció hi ha tot un seguit de possibilitats per als usuaris i les usuàries, com ara la de consultar l’agenda fallera perquè cap veí o veïna interessats no es perden cap activitat durant les pròximes setmanes.

D’una altra banda, hi ha servicis de localització dels monuments fallers (amb informació alfanumèrica associada, com ara lemes, esbossos o artistes fallers), zones d’activitats falleres, carpes, talls de carrers i urinaris. A més, enguany s’incorpora informació sobre la localització de zones per a persones amb mobilitat reduïda.

Fuset ha destacat que “és prioritari que per al bon desenvolupament de la festa la gent dispose de tota la informació possible sobre agenda, horaris dels actes i els castells, zones de monuments i carpes, etc. En definitiva, tota la informació útil per als dies de Falles". A més, ha recordat que l’aplicació permet rebre alertes sobre possibles canvis d’horaris o notícies d’última hora relacionades amb les Falles i que enguany s’incorpora el decàleg presentat ahir juntament amb diversos col•lectius del teixit social de la ciutat per fomentar una convivència òptima durant les Falles.

L’app també inclou enguany, per segon exercici consecutiu, el conjunt de cartells integrats en la imatge gràfica de les Falles de 2017 perquè totes les persones interessades se’ls puguen descarregar i difondre.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte