• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Ja tenim nous Herois Fallers

Dijous es va celebrar una nova edició dels premis herois fallers.

La comissió Maestro Gozalbo-Conde Altea va atorgar per quart any consecutiu els premis herois fallers que tracten de reconèixer la labor i esforç que persones anònimes fan per la festa de les falles.

Estes persones que, des de diferents àmbits, dediquen la seua vida a les falles, sense cercar reconeixements i, normalment, treballant en l'ombra, són el que la falla de Gran Via ha batejat com a Heroi Faller. Gent anònima, treballadora, lluitadora, incansable... que està sempre a la disposició de la festa, per i per a ella. En definitiva, són el que ells consideren des de l'afecte, bestioles rares.

En les falles de 2014 va nàixer aquesta iniciativa que no va deixar indiferent a ningú i que va reconèixer a cinc persones amb el títol d'heroi faller. En aquest moment, són ja vint herois els que compten amb el guardó d'aquesta comissió.

Dijous passat nombroses personalitats es van donar cita en el casal de MG44 per a presenciar el lliurament de premis. Entre ells, els edils Félix Crespo, Amparo Picó i Carlos Galiana. Van comptar també amb la presència de Noelia Durbán, Regina dels Floral, Clara Parejo i Raquel Alario, Falleres Majors de València, acompanyades de Pere Fuset, President de Junta Central Fallera.

Per a donar començament a l'acte, es va projectar un audiovisual com a introducció als Premis Heroi Faller i es va aprofitar l'ocasió per a recordar a Salva Albiach, heroi faller en 2016, que ens deixava dies arrere, i al que la comissió va tenir l'honor de nomenar ambaixador dels herois fallers en el cel.

Els amfitrions de la gala, que va ser conduïda per Mabel Obrer, foren els màxims representants de la comissió, Sandra Bas Mezcua, Paloma Poyatos Martínez, Carlos Romero Gisbert i Miguel Prim Sorribas.

Enguany el premi ha recaigut en Tere Rey, Patricia Guillem, Salva Castelló, Àfrica Sánchez i l'extraordinari en Miguel Pons. Xicotetes grans històries molt diferents però amb un objectiu comú, lluitar i treballar per la festa.

Diferents fallers de Mestre Golzalbo van ser els encarregats de donar lectura a les commovedores històries que desvetlaven el nom dels premiats. Raquel Alario, Pere Fuset i els màxims representants de la falla van ser els encarregats de fer lliurament dels guardons.

Després d'una foto final de família que aunava a quasi el total d'herois fallers que ha nomenat la comissió en aquests quatre anys i les emotives paraules de Miguel Prim, es va tancar l'acte per a donar pas a un vi d'honor per als assistents.

Fotos: Armando Romero 

  • ARF 5474
  • ARF 5483
  • ARF 5489
  • ARF 5496
  • ARF 5500
  • ARF 5517
  • ARF 5522
  • ARF 5530
  • ARF 5542

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte