• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

L'Agrupació de Rascanya lliura els seus premis

Sopar de germanor i lliurament del premis dels diversos campionats a l'Agrupació de Falles de Rascanya.

Com és tradició, al mes de febrer, l'Agrupació de Falles de Rascanya realitza el seu tradicional lliurament de trofeus dels diferents campionats que realitzen al llarg de l'exercici faller, que arriba al seu culmen el pròxim mes de març amb la setmana gran de les festes josefines.

Siguent així, dijous passat 16 febrer, es va realitzar este acte que va comptar amb la presència de la Fallera Major de València 2017,Raquel Alario Bernabe, qui va presidir l'acte al costat del President de l'Agrupació Jesús Hernandez Motes. 

A més, en aquest acte, es lliuren els quadres de les insígnies de totes les falles de l'agrupació i es realitza l'imposició de la insígnia de plata de l'agrupació Rascanya a les Falleres Majors de cada comissió.

Amb un sopar previ, on la germanor fallera es va posar de manifest una vegada més  entre les vint comissions de l'agrupació, en aquesta ocasió, l'encarregada de dur a terme l'acolliment va ser la Falla Gayano Lluch - Marco Merenciano.

Després del sopar es va dur a terme el lliurament de les insígnies de plata als nous directius i nous presidents d'aquest exercici. Una vegada realitzada el lliurament d'insígnies es van lliurar els trofeus dels concursos als guanyadors de les diverses comissions finalistes en:

PARCHIS: Primer: Falla Gayano Lluch-Marco Merenciano, Segon: Falla La Nova, Tercer: Falla Sant Joan Bosco-Duque de Mandas

DOMINÓ: Primer: Falla Gayano Lluch-Marco Merenciano – Segon: Falla Sant Vicent de Paúl-Diputada Clara Campoamor – Tercer: Falla Santiago Rusiñol-Conde Lumiares.

TRUC: Primer Falla Pares Viñas-JRG Agustín Lara, Segon: Falla Marquès de Montortal-Josep Esteve, Tercer: Falla Santiago Rusiñol-Conde Lumiares.

PADEL: Primer: Falla*Daroca-Pare Viñas, Segon: Falla Primado Reig-Sant Vicent de Paúl, Tercer: Falla Marquès de Montortal-Berní i Catalá.

Una nit no solament de recompenses per als guanyadors sinó també de germanor fallera a l'Agrupació de Rascanya.

Fotografías: Armando Romero

  • ARF 6381
  • ARF 6390
  • ARF 6446
  • ARF 6449
  • ARF 6452
  • ARF 6455
  • ARF 6462
  • ARF 6470

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte