• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Les falles controlen més

L'ONG Controla Club convoca a les comissions falleres a la XIV edició del Premi Faller Controla Club.

L'ONG Controla Club, en col·laboració amb la Conselleria de Salut Publica i Sanitat Universal i la Junta Central Fallera, convoquen a les comissions falleres a la XIV edició del Premi Faller Controla Club destinat a premiar a la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si et passes, t'ho perds”, que el seu principal objectiu és fomentar la responsabilitat en desenvolupament de les Falles, sobretot en el que té a veure amb la protecció al menor, el consum responsable d'alcohol, la prevenció de les drogodependències i l'atenció a les conductes de risc.

Com cada any, es concedirà un primer premi de 600 euros més palet i un segon premi de 200 euros més palet. Juntament amb els premis assenyalats, enguany es concedirà un premi especial i palet a la Falla que aborde tots estos missatges tenint en compte la visió del gènere i els riscos específics que puguen significar per a la dona.

Fins hui han participat en estos premis 117 comissions diferents (quasi una tercera part del cens faller) dedicant alguna de les seues escenes i, en ocasions, la totalitat del monument faller, a abordar amb sentit crític i ironia els efectes negatius del consum d'alcohol i altres drogues.

En el quadre d'honor d'estos premis cal destacar la participació de les Falles Salvador Abril-Av. Peris i Valero (guanyadora del premi en 2007 i 2008), Jesús-San Francisco de Borja (guanyador en 2011 i 2012) i Ramiro de Maeztu-Humanista Furió (guanyadora en 2004 i que ha obtingut després tres segons premis).

Més informació:

Descripció de premi y consells

Fitxa d'inscripció

Data límit de presentació d'inscripcions: 14 de març

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte