• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Primera ‘falla immaterial’ de la història

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València presenta la primera falla immaterial de la història.

Al caliu de la recent declaració de les Falles com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València presenta al Centre Cultural La Nau la falla immaterial: la primera falla immaterial de la història.

La presentació d’aquest projecte, obert a tota la ciutadania, serà el pròxim dilluns, dia 6 de febrer, a les 11:30 hores, a l’Aula Magna, en un acte que comptarà amb les intervencions d’ Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat; Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València; Maria Oliver, regidora de Joventut, Acció Cultural, Educació, Vivenda i Patrimoni; Raquel Alario, fallera Major de València; Francisco Grimaldo, subdirector de l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, i Emilio Soria, director del màster en Ciència de Dades de la Universitat de València.

La falla immaterial és un projecte d’intel·ligència artificial que proposa la participació del públic per construir-la dia a dia fins al 19 de març. La iniciativa es materialitzarà en diversos monuments i accions que s’explicaran durant l’acte de presentació publica.

La falla immaterial serà la més matinera a traure els ninots, perquè si bé totes les comissions començaran a principis de març, la plantà de la primera falla immaterial començarà el 6 de febrer, durant la presentació pública.

La falla immaterial té el suport institucional de la Universitat de València (el Centre Cultural La Nau, el Servei de Política Lingüística i la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València), Junta Central Fallera, l’Ajuntament de València (regidories de Joventut i de Cultura Festiva), l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, l’EMT de València i el Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València, a més del patrocini de diverses entitats, com ara Arròs Dacsa, Destil·leries Tenis, Clínica IVI, Datomedia, NEV Coaching, Grupo CAPS, TopRun.es i Taberna Alkázar.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte