• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Hijas de Carmen Esteve. Tradició i bon gust.

Un traje de valenciana no es res sense les manteletes. Hijas de Carmen Esteve ho sap i les crea en tot el seu cor.
 
Fruit del gust per l'artesania i la tradició valenciana, Carmen Esteve i les seues filles van fundar esta empresa a Algemesí l'any 1949. Actualment la dirigeixen els seus néts, Carmina, María, Ana, Juán i Olga, sent la tercera generació de l'empresa.

L'empresa va ser creixent i necessitant una nova ubicació i per a açò es va restaurar i va condicionar el molí arrocer, seu del taller on l'entorn es fon amb l'activitat que es realitza.

Les manteletes de Filles de Carmen Esteve són un segell de prestigi on s'uneix la tradició, la qualitat i la bellesa. En el seu taller es poden trobar manteletes de tots els estils, inspirades en dibuixos antics fruit d'un laboriós treball de recerca, així com creacions exclusives. Manteletes de cadeneta i de realç, fetes a mà sobre bases de nipis, gases, seda natural i tuls de fil, materials nobles enaltits amb diminuts lluentons i fils de metall.

Este taller ha confeccionat les manteletes de nombroses Falleres Majors de València, tant infantils com a majors, i ha col·laborat diversos anys amb la Junta Central Fallera, des de l'any 1993 aproximadament però amb alguns anys en blanc. En el seu taller hi ha fotos de moltes FM’s i CCHH que han sigut vestides per elles. És tot un honor per a elles ser les Indumentaristes oficials per que les FFMM i les CCHH són un referent per a la resta del món faller i el millor dels aparadors per a poder admirar el seu treball.

Per a les representants de 2017 es van plantejar algunes novetats en els seus dissenys. En les manteletes que portarà Raquel, es podrà veure un dibuix clàssic brodat en cadeneta a bastidor, molt d'acord amb la seua personalitat.
Per al primer vestit de les Corts d'Honor, s'ha recuperat un dibuix antic dels arxius de l'empresa. Està brodat en fil de metall daurat i seda en cru sobre tul de seda.
Per al segon vaig portar les manteletas van brodades en fil de seda sobre dos tons de beix, recuperant un dibuix floral amb ovals al voltant fent l'ullet al seu logo.

Fotos: J. V. Zaragozá

  • 20161214JZARAGOZA233
  • 20161214JZARAGOZA279
  • 20161214JZARAGOZA280
  • 20161214JZARAGOZA281
  • 20161214JZARAGOZA282

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte