• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Campionat de Futbol-7 infantil

S'engega, un any més, el campionat de futbol-7 infantil, es disputarà el pròxim dilluns 26 de desembre.

Dilluns que ve 26 de desembre es disputarà de 9 a 13:30 hores en El Planter (Puçol) el torneig nadalenc de futbol-7 infantil organitzat per la Delegació d'Esports de la Junta Central Fallera. Els més xicotets podran competir en 2 categories, Sub-8 (nascuts fins a 2008 inclusivament) i sub-13 (nascuts fins a 2004 inclusivament).

A causa que és complicat que les falles disposen del suficient nombre de xiquets per a formar un equip complet, i amb la finalitat de que tots els xiquets que ho desitgen puguen participar, es proposa un nou format de competició: Competició per sectors.

Els delegats de sector rebran un llistat dels jugadors que desitgen participar en cada categoria per part de cada comissió fallera. Seran els delegats de sector els responsables d'enviar a JCF el full d'inscripció de tants equips com desitgen inscriure, sent el nom de l'equip el propi nom del sector, i distingint en cas que hi haguera més d'un equip, amb lletres “A”, “B”, “C”...i així successivament.

En el cas que una comissió tinga suficients jugadors per a formar un equip, aquests podran jugar junts sense necessitat de barrejar-se amb altres comissions, però sempre sota el nom del sector i no de la comissió.

És obligatori per a poder participar, estar censat en alguna de les comissions de JCF, i al seu torn, pertànyer esta al sector en què s'inscriu al jugador.

El mínim de jugadors per equip per a poder participar és de 8, i el màxim és 15 jugadors.

És obligatori també inscriure a un responsable per equip que farà la funció d'entrenador durant el torneig.

El preu del torneig és de 3€ per jugador inscrit, que el responsable de cada equip pagarà el mateix matí del torneig, en el Planter, abans de començar la competició.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte