• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

XIX Premi de Contes Fallers

El Turista Fallero convoca per concurs l'edició XIX del Premi de Contes Fallers 2017.

Bases del Concurs

1. Pot participar qualsevol persona. El conte pot ser signat amb nom propi o pseudònim (amb plica o descobert). De tota manera els originals que llegiran els membres del jurat aniran sense signatura ni nom algun dels autors.
2. El conte literari o relat curt (micro-relat), com és de suposar, ha de versar sobre un assumpte relacionat amb les falles.
3. L'extensió del conte —original amb interlineat a espai normal, lletra del cos 10 normalitzat— no ha de sobrepassar el foli i mitjà (50 línies aprox.). I com a mínim haurà de tenir una extensió d'un foli. Transcrit en el seu corresponent format de text digital en llenguatge informatitzat.
4. L'obra narrativa de ficció podrà estar escrita en castellà o valencià. (Conte no significa infantil)
5. Els originals han de ser enviats per e-mail (en arxiu PDF o DOC de word) a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini de lliurament finalitzarà el 31 de desembre de 2016.
6. Es concedirà un únic premi al millor conte o relat curt, podent quedar desert si cap creació literària aconsegueix la qualitat que considere el jurat. Encara que en tot cas es podran concedir fins a dos accesit als dos més destacats finalistes segons estime el jurat.
7. La quantia del premi ascendeix a un valor de 250 euros. En aquesta quantitat queden inclosos els drets d'autor per a la seua publicació en les pàgines del Turista Faller 2017.
8. Formaran part del jurat membres de la redacció del Turista Faller, i altres especialistes en lletres falleres, coordinat per l'assessor Sento B. (sense vot).
9. La fallada del concurs es farà públic l'11 de gener del 2017, i l'obra literària premiada es publicarà en la revista El Turista Faller de març del 2017.
10. L'acte de lliurament del premi es realitzarà a primers de març (o 28 de febrer), coincidint amb la festa- presentació de l'edició 2017 del TF.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte