• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

VII VOLTA AL PEU FALLERA

Diumenge passat 16 d'octubre se realitzà la VII VOLTA AL PEU FALLERA

A l'octubre a València se celebra el mes del Running Faller, si el passat dia dotze es va celebrar un entrenament faller, diumenge passat 16 d'octubre va tenir lloc la VII VOLTA AL PEU FALLERA. Una Volta al Peu que any rere any va sumant adeptes i que en la seua setena edició enguany han arribat a apuntar-se més de 4600 corredors, entre ells un nodrit grup de fallers i falleres que arribaven a ser més de sis centenars. A més és una carrera on s'ha comptat amb la col·laboració de Junta Central Falleres i el Club Runners Ciutat de València.

Aquesta prova del Circuit Divina Pastora va tenir un recorregut de 6,152 quilòmetres i va transcórrer pels carrers més cèntrics i emblemàtiques del ' Cap i Casal' tenint el punt d'eixida a les 9'00 hores en el carrer Les Barques donant l'eixida la nostra Fallera Major de València 2017, Raquel Alario. Després de l'eixida el recorregut va continuar per Pintor Sorolla, Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanquerías, Mar, Plaza de la Reina i sant Vicente per a acabar en el punt de meta en la Plaça de l'Ajuntament enfront del consistori on els esperaven Raquel Alario, Fallera Major de València 2017 i José Manuel Acosta, vicepresident 1er. de Junta Central Fallera, qui a més van poder atorgar els premis als vencedors
Al llarg del recorregut van haver-hi punts d'animació amb Tabalers i dolçainers per a amenitzar el recorregut als corredors.
Com vam poder veure es va viure un matí d'esport i ambient festiu com a preparació a la prova més immediata a la qual us convidem a tots a participar, bé siga com a corredors o animadors amb les vostres comissions, aquest diumenge 23 en la Mitja Marató.

Fotografies: Fotofilmax.