• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

"La 1ª en la front"

Un any més, La Federació de Falles de 1ª A organitza l'únic concurs sobre l'apassionant món de les Falles.

El concurs se celebrarà el pròxim 26 d'octubre a les 22:30 en el casal de la Falla Gayano Lluch-Marco Merenciano i ja serà la décimotercera edició.

Les inscripcions dels equips han de fer-se via e-mail, indicant el nom de l'equip, nº de persones integrants del mateix, i un responsable o persona de contacte. El correu electrònic ha de remetre's a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. També es podran inscriure a través del formulari que es troba en la pàgina web www.fallas1a.com

El termini d'inscripció es tancarà el 25 d'octubre a les 21:30 hores.

Les bases del concurs, així com els premis i patrocinadors, es van a publicar, tant en la nostra pàgina de Facebook com en la nostra pàgina web, per la qual cosa totes les informacions relatives al concurs van a estar actualitzades.

Els equips participants hauran d'arreplegar el nombre assignat a cadascun d'ells abans de sopar, a partir de les 20:30 hores, en el propi casal.

Previ al concurs, hi haurà sopar de sobaquillo, a les 21:10 hores, per la qual cosa seria adequat que en els correus d'inscripció s'indicara si assisteixen al sopar.

L'hora prevista de començament de la fase de classificació són les 22:00 hores.

Com ja sabeu és un concurs de preguntes de cultura general fallera. Estan representades totes les facetes de la festa (monument faller, pirotècnia, història, demarcacions, artistes, falleres majors i corts d'honor, actualitat,etc).

El concurs està especialment obert a tots els amants de la festa fallera, siguen o no experts en un o un altre aspecte.

Hauran moltes sorpreses, fins al final de la vetlada. Serà una nit divertida, en la qual posar a prova els nostres coneixements de la festa i gaudir de l'ambient faller, vivint una nit inoblidable i aprenent un poquet més de la festa.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte