• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Se suspèn l'intent de rècord

Davant la impossibilitat d’abastar les exigències que permetrien la consecució del rècord.

Els organitzadors de l’intent de rècord Guinness de cuinat de paelles simultànies han decidit la suspensió de l’esdeveniment. La decisió l’han presa davant la impossibilitat de satisfer les creixents exigències necessàries per batre el rècord que han dificultat l’ assistència massiva així com la coincidència amb uns altres esdeveniments multitudinaris en la ciutat en les hores prèvies i posteriors a la que s’havia programat esta activitat.

Des de la Junta Central Fallera es reconeix i s’agraïx l’extens treball fet per La Fallera per la seua gran implicació i per donar viabilitat al repte de rècord. En la mateixa línia, des de l’organisme autònom també es vol agrair i posar en valor l’esperit festiu de totes les persones que havien fet la reserva per participar en l’esdeveniment.

Amb motiu de la celebració de partits de futbol del València Club de Futbol al camp de Mestalla i del Llevant Unió Esportiva al Ciutat de València i la carrera solidària contra el càncer l’Ajuntament mantindrà el dispositiu d’aparcaments que la Policia Local havia preparat per donar servici als aficionats.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte